Hola :)
Una mica de
la meva història…

El primer contacte amb la pastisseria va ser a l’estiu del 2013, amb 17 anys, quan vaig decidir formar part de l’equip de Nandu Jubany, a la partida de postres, i va ser clau per decidir el meu futur. Vaig trobar un espai on desenvolupar la meva creativitat i una bona sortida professional. Després del batxillerat, vaig començar la formació especialitzada com a pastisser a l’Escola Espai Sucre i a l’escola Hofmann, on vaig aprendre els secrets de la pastisseria. Vaig tenir l’oportunitat d’iniciar unes pràctiques a La Pastisseria, de Josep Maria Rodríguez, a Barcelona, i més tard, vaig formar part del seu equip professional.

Amb 21 anys, el 2017, vaig canviar la capital per la comarca d’Osona, per Vic. És aquí, a casa, on he pogut créixer de manera exponencial dins del sector de la pastisseria i la xocolateria i on, fins a dia d’avui, lidero la pastisseria El Carme, de Vic, del conjunt del grup Pavic.

El moment àlgid de la meva carrera és quan, el 2021, aconsegueixo ser el millor xocolater de l’estat espanyol guanyant el World Chocolate Masters Spain i, un any més tard, al 2022, faig realitat el meu somni: guanyar la final del WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022. Va ser INCREÏBLE!

M’agrada compaginar la vida amb l’esport, la família, els amics i la feina. Sempre que puc m’escapo a fer rutes amb bici de muntanya o de carretera, és el meu hobby, i m’encanta! De petit ja feia rutes pel meu poble, Santa Eulàlia de Riuprimer. Per a mi, el ciclisme i la pastisseria sempre han anat de la mà. Crec que l’esport m’ha aportat els valors de constància i sacrifici, i l’actitud necessària per enfrontar-me als reptes i objectius. L’esport és connectar amb la natura, i és una gran font d’inspiració. Els colors, les textures orgàniques, les olors… sempre intento agafar idees i portar-les al camp de la pastisseria.

QUAN LA MEVA
FEINA VA
MÉS ENLLÀ

Millor pastisser català 2023

Prix au chef patissier 2023 de la Real Academia de Gastronomia

“A la fita aconseguida” a la Gran Gala de la Pastisseria 2023

Osonenc
de l’any 2022

Fill predilecte Santa Eulàlia de Riuprimer

100 jóvenes talentos de la gastronomia

World Chocolate
Masters 22

World Chocolate
Masters Spain