COMPLINT
ELS MEUS
SOMNIS

COMPLINT
ELS MEUS
SOMNIS

Pop Up
a Harrods

L’elefant de xocolata, també, a Londres, als magatzems Harrods. L’exposició va anar acompanyada d’una Pop Up amb bombons, pastissos individuals i figures de xocolata, juntament, amb Elias Läderach, WCM 18, i Alistair Birt, cap de pastisseria de Harrods. 

Pastisseria al Mandarin Oriental Hotel a Barcelona

Pop Up amb postres exclusives i sofisticades al Mandarin Oriental Hotel Barcelona. Una carta de cinc postres que es poden degustaren horari de tarda (de 15 a 19 h), i es pot escollir entre un Ferrero Bombó, Xocosú, Tatin, Sacher i el Mandarin, d’elaboració exclusiva i el més especial, i que representa la imatge i els 11 pilars del Mandarin. Del 4 de març al 26 d’abril a Barcelona.

  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria
  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria_1
  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria_2
  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria_3
  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria_4

Trofeu Conde de
Godó de Barcelona

Una edició especial de bombons de xocolata blanca, llima i vainilla pel 70è Trofeu Conde de Godó 2023 de Barcelona.

Gala benèfica FERO

Elaboració de bombons per a la gala benèfica de la Fundació FERO, pioners en la investigació oncològica, celebrada a Barcelona.

Lluc Crusellas_FERO
Lluc Crusellas_Festival Internacional Chocolate Obidos

Festival Internacional de
Chocolate de Óbidos

Quatre dies al paradís de la xocolata en una ciutat medieval com és Óbidos, a Portugal. Creació i exposició d’una peça de xocolata en homenatge a RUI NABEIRO, empresari rellevant del mercat del cafè, i showcooking de tècniques i habilitats per treballar la xocolata.

Pastry Revolution

60 creacions inèdites de Lluc Crusellas. Postres de restaurant. Masses. Pastisseria individual. Cassoletes. Pastisseria tradicional. Pastisseria estacional. Pastisseria de vitrina. Xocolata. Pastisseria de Nadal. Xocolata d´elaboració pròpia. Fleca. Amb la participació de Ricard Martínez, Eric Ortuño, Josep Maria Rodríguez, Ruth Gou, Ramon Riera, Arnau Arboix, Sènia Villalustre, Enric Monzonis, Saray Ruiz i Miquel Serrano.

TEDxManresa

Ponent a la desena edició de TEDxManresa, un programa de conferències locals a través de les quals s’exposen idees per repensar, inspirar, millorar i canviar el món. El meu missatge: from Vic to BIG!

Màster de Xocolata
a Veneçuela

Dos dies impartint classes al Màster de Xocolata a Azú Pastelería School amb l’equip de la pastissera María F. Evans. Una experiència molt bonica compartint la passió de la xocolata a l’altra punta del món.

  • Lluc Crusellas_Intersicop 2024_1

Giraffe Bombon, a Intersicop 2024

Seminari tècnic “Creacions xocolateres d’un campió del món” amb l’objectiu de compartir tècniques i formats xocolaters pensant en les necessitats de producció d’un establiment o un restaurant. També elaboració en directe d’algunes de les peces presentades al World Chocolate Masters.

L’elefant al Museu de la Xocolata

París, Vic, Londres i ara, Barcelona. L’elefant continua viatjant i fa parada al Museu de la Xocolata de Barcelona. Es tracta d’una rèplica de més de 100 quilos que s’ha afegit a la col·lecció permanent del museu.

  • Lluc Crusellas i Silikomart_Sigep

Silikomart & Lluc Crusellas

RIFLESSO és el nou motlle dissenyat i desenvolupat juntament amb Silikomart. Es tracta d’un motlle elaborat amb l’innovador i excel·lent material Tritan en forma de gota pensat per a peces de bombons. Disponible a tot al món!

EUKARYA al Futbol Club Barcelona

Experiència increïble servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.
Bombons, esfèrics i rajoles de xocolata per acompanyar una nit màgica de futbol.

  • Lluc Crusellas_Trufforum_Vic_1
  • Lluc Crusellas_Trufforum_Vic_2
  • Lluc Crusellas_Trufforum_Vic_3

La tòfona i el món dolç

Participació en el Trufforum, la festa de la tòfona negra a Catalunya, amb l’elaboració de les postres: escuma de xocolata negra, tòfona i cruixent de nibs de cacao, a l’espai degustació de “La Tòfona al Plat”. Un cap de setmana rodó que va acabar amb el reconeixement al talent creatiu i a l’aposta de la tòfona al món dolç. Gràcies!

Secció de pastisseria a TV3

Secció de pastisseria al programa Tot es
Mou de TV3, la cadena de televisió pública
de Catalunya. Cada quinze dies, receptes de
propostes delicioses per fer, gaudir i compartir a casa.

Lluc Crusellas_TV3 Tot es mou_pastisseria
  • Participació al Fòrum Gastronòmic Galícia 2024 impartint el taller "La excelencia del chocolate". Un taller molt especial dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata i que s'emmarca dins d'una de les fires referents en l'àmbit de la gastronomia a nivell nacional.
  • Participació al Fòrum Gastronòmic Galícia 2024 impartint el taller "La excelencia del chocolate". Un taller molt especial dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata i que s'emmarca dins d'una de les fires referents en l'àmbit de la gastronomia a nivell nacional.
  • Participació al Fòrum Gastronòmic Galícia 2024 impartint el taller "La excelencia del chocolate". Un taller molt especial dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata i que s'emmarca dins d'una de les fires referents en l'àmbit de la gastronomia a nivell nacional.

Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024

“L’Excel·lència de la Xocolata” en el Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024, un taller dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata, presentat al marc del Fòrum Dolç.

Pop Up
a Harrods

L’elefant de xocolata, també, a Londres, als magatzems Harrods. L’exposició va anar acompanyada d’una Pop Up amb bombons, pastissos individuals i figures de xocolata, juntament, amb Elias Läderach, WCM 18, i Alistair Birt, cap de pastisseria de Harrods. 

Pastisseria al Mandarin Oriental Hotel a Barcelona

Pop Up amb postres exclusives i sofisticades al Mandarin Oriental Hotel Barcelona. Una carta de cinc postres que es poden degustaren horari de tarda (de 15 a 19 h), i es pot escollir entre un Ferrero Bombó, Xocosú, Tatin, Sacher i el Mandarin, d’elaboració exclusiva i el més especial, i que representa la imatge i els 11 pilars del Mandarin. Del 4 de març al 26 d’abril a Barcelona.

  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria
  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria_1
  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria_2
  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria_3
  • Lluc-Crusellas_Hotel-Mandarin_Pastisseria_4

Gala FERO

Elaboració de bombons per a la gala benèfica de la Fundació FERO, pioners en la investigació oncològica, celebrada a Barcelona.

Lluc Crusellas_FERO

Trofeu Conde de
Godó de Barcelona

Una edició especial de bombons de xocolata blanca, llima i vainilla pel 70è Trofeu Conde de Godó 2023 de Barcelona.

Festival Internacional de
Chocolate de Óbidos

Quatre dies al paradís de la xocolata en una ciutat medieval com és Óbidos, a Portugal. Creació i exposició d’una peça de xocolata en homenatge a RUI NABEIRO, empresari rellevant del mercat del cafè, i showcooking de tècniques i habilitats per treballar la xocolata.

Lluc Crusellas_Festival Internacional Chocolate Obidos

Pastry Revolution

60 creacions inèdites de Lluc Crusellas. Postres de restaurant. Masses. Pastisseria individual. Cassoletes. Pastisseria tradicional. Pastisseria estacional. Pastisseria de vitrina. Xocolata. Pastisseria de Nadal. Xocolata d´elaboració pròpia. Fleca. Amb la participació de Ricard Martínez, Eric Ortuño, Josep Maria Rodríguez, Ruth Gou, Ramon Riera, Arnau Arboix, Sènia Villalustre, Enric Monzonis, Saray Ruiz i Miquel Serrano.

TEDxManresa

Ponent a la desena edició de TEDxManresa, un programa de conferències locals a través de les quals s’exposen idees per repensar, inspirar, millorar i canviar el món. El meu missatge: from Vic to BIG!

Master de Xocolata
a Veneçuela

Dos dies impartint classes al Màster de Xocolata a Azú Pastelería School amb l’equip de la pastissera María F. Evans. Una experiència molt bonica compartint la passió de la xocolata a l’altra punta del món.

Giraffe Bombon, a Intersicop 2024

Seminari tècnic “Creacions xocolateres d’un campió del món” amb l’objectiu de compartir tècniques i formats xocolaters pensant en les necessitats de producció d’un establiment o un restaurant. També elaboració en directe d’algunes de les peces presentades al World Chocolate Masters.

  • Lluc Crusellas_Intersicop 2024_1

L’elefant al Museu de la Xocolata

París, Vic, Londres i ara, Barcelona. L’elefant continua viatjant i fa parada al Museu de la Xocolata de Barcelona. Es tracta d’una rèplica de més de 100 quilos que s’ha afegit a la col·lecció permanent del museu.

Silikomart & Lluc Crusellas

RIFLESSO és el nou motlle dissenyat i desenvolupat juntament amb Silikomart. Es tracta d’un motlle elaborat amb l’innovador i excel·lent material Tritan en forma de gota pensat per a peces de bombons. Disponible a tot al món!

Lluc Crusellas i Silikomart_Sigep

Eukarya al Futbol Club Barcelona

Experiència increïble servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.
Bombons, esfèrics i rajoles de xocolata per acompanyar una nit màgica de futbol.

La tòfona i el món dolç

Participació en el Trufforum, la festa de la tòfona negra a Catalunya, amb l’elaboració de les postres: escuma de xocolata negra, tòfona i cruixent de nibs de cacao, a l’espai degustació de “La Tòfona al Plat”. Un cap de setmana rodó que va acabar amb el reconeixement al talent creatiu i a l’aposta de la tòfona al món dolç. Gràcies!

  • Lluc Crusellas_Trufforum_Vic_1
  • Lluc Crusellas_Trufforum_Vic_2
  • Lluc-Crusellas_talent creatiu tòfona i pastisseria

Secció de pastisseria a TV3

Secció de pastisseria al programa Tot es Mou de TV3, la cadena de televisió públicade Catalunya. Cada quinze dies, receptes de propostes delicioses per fer, gaudir i compartir a casa.

Lluc Crusellas_TV3 Tot es mou_pastisseria

Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024

L’Excel·lència de la Xocolata” en el Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024, un taller dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata, presentat al marc del Fòrum Dolç.

  • Participació al Fòrum Gastronòmic Galícia 2024 impartint el taller "La excelencia del chocolate". Un taller molt especial dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata i que s'emmarca dins d'una de les fires referents en l'àmbit de la gastronomia a nivell nacional.
  • Participació al Fòrum Gastronòmic Galícia 2024 impartint el taller "La excelencia del chocolate". Un taller molt especial dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata i que s'emmarca dins d'una de les fires referents en l'àmbit de la gastronomia a nivell nacional.
  • Participació al Fòrum Gastronòmic Galícia 2024 impartint el taller "La excelencia del chocolate". Un taller molt especial dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata i que s'emmarca dins d'una de les fires referents en l'àmbit de la gastronomia a nivell nacional.