COMPLINT
ELS MEUS
SOMNIS

COMPLINT
ELS MEUS
SOMNIS

Pop Up
a Harrods

L’elefant de xocolata, també, a Londres, als magatzems Harrods. L’exposició va anar acompanyada d’una Pop Up amb bombons, pastissos individuals i figures de xocolata, juntament, amb Elias Läderach, WCM 18, i Alistair Birt, cap de pastisseria de Harrods. 

Gala benèfica FERO

Elaboració de bombons per a la gala benèfica de la Fundació FERO, pioners en la investigació oncològica, celebrada a Barcelona.

Trofeu Conde de
Godó de Barcelona

Una edició especial de bombons de xocolata blanca, llima i vainilla pel 70è Trofeu Conde de Godó 2023 de Barcelona.

Pastry Revolution

60 creacions inèdites de Lluc Crusellas. Postres de restaurant. Masses. Pastisseria individual. Cassoletes. Pastisseria tradicional. Pastisseria estacional. Pastisseria de vitrina. Xocolata. Pastisseria de Nadal. Xocolata d´elaboració pròpia. Fleca. Amb la participació de Ricard Martínez, Eric Ortuño, Josep Maria Rodríguez, Ruth Gou, Ramon Riera, Arnau Arboix, Sènia Villalustre, Enric Monzonis, Saray Ruiz i Miquel Serrano.

TEDxManresa

Ponent a la desena edició de TEDxManresa, un programa de conferències locals a través de les quals s’exposen idees per repensar, inspirar, millorar i canviar el món. El meu missatge: from Vic to BIG!

Màster de Xocolata
a Veneçuela

Dos dies impartint classes al Màster de Xocolata a Azú Pastelería School amb l’equip de la pastissera María F. Evans. Una experiència molt bonica compartint la passió de la xocolata a l’altra punta del món.

L’elefant al Museu de la Xocolata

París, Vic, Londres i ara, Barcelona. L’elefant continua viatjant i fa parada al Museu de la Xocolata de Barcelona. Es tracta d’una rèplica de més de 100 quilos que s’ha afegit a la col·lecció permanent del museu.

Eukarya al Futbol Club Barcelona

Experiència increïble servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.
Bombons, esfèrics i rajoles de xocolata per acompanyar una nit màgica de futbol.

Pop Up
a Harrods

L’elefant de xocolata, també, a Londres, als magatzems Harrods. L’exposició va anar acompanyada d’una Pop Up amb bombons, pastissos individuals i figures de xocolata, juntament, amb Elias Läderach, WCM 18, i Alistair Birt, cap de pastisseria de Harrods. 

Gala FERO

Elaboració de bombons per a la gala benèfica de la Fundació FERO, pioners en la investigació oncològica, celebrada a Barcelona.

Trofeu Conde de
Godó de Barcelona

Una edició especial de bombons de xocolata blanca, llima i vainilla pel 70è Trofeu Conde de Godó 2023 de Barcelona.

Pastry Revolution

60 creacions inèdites de Lluc Crusellas. Postres de restaurant. Masses. Pastisseria individual. Cassoletes. Pastisseria tradicional. Pastisseria estacional. Pastisseria de vitrina. Xocolata. Pastisseria de Nadal. Xocolata d´elaboració pròpia. Fleca. Amb la participació de Ricard Martínez, Eric Ortuño, Josep Maria Rodríguez, Ruth Gou, Ramon Riera, Arnau Arboix, Sènia Villalustre, Enric Monzonis, Saray Ruiz i Miquel Serrano.

TEDxManresa

Ponent a la desena edició de TEDxManresa, un programa de conferències locals a través de les quals s’exposen idees per repensar, inspirar, millorar i canviar el món. El meu missatge: from Vic to BIG!

Master de Xocolata
a Veneçuela

Dos dies impartint classes al Màster de Xocolata a Azú Pastelería School amb l’equip de la pastissera María F. Evans. Una experiència molt bonica compartint la passió de la xocolata a l’altra punta del món.

L’elefant al Museu de la Xocolata

París, Vic, Londres i ara, Barcelona. L’elefant continua viatjant i fa parada al Museu de la Xocolata de Barcelona. Es tracta d’una rèplica de més de 100 quilos que s’ha afegit a la col·lecció permanent del museu.

Eukarya al Futbol Club Barcelona

Experiència increïble servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.
Bombons, esfèrics i rajoles de xocolata per acompanyar una nit màgica de futbol.