Hola :)
Una mica de
la meva història…

  • Lluc Crusellas acabant de preparar les mones de Pasqua a l'obrador de PaVic
  • Lluc Crusellas treballant a l'obrador de PaVic

El primer contacte amb la pastisseria va ser a l’estiu del 2013, amb 17 anys, quan vaig decidir formar part de l’equip de Nandu Jubany, a la partida de postres, i va ser clau per decidir el meu futur. Vaig trobar un espai on desenvolupar la meva creativitat i una bona sortida professional. Després del batxillerat, vaig començar la formació especialitzada com a pastisser a l’Escola Espai Sucre i a l’escola Hofmann, on vaig aprendre els secrets de la pastisseria. Vaig tenir l’oportunitat d’iniciar unes pràctiques a La Pastisseria, de Josep Maria Rodríguez, a Barcelona, i més tard, vaig formar part del seu equip professional.

Amb 21 anys, el 2017, vaig canviar la capital per la comarca d’Osona, per Vic. És aquí, a casa, on he pogut créixer de manera exponencial dins del sector de la pastisseria i la xocolateria i on, fins a dia d’avui, lidero la pastisseria El Carme, de Vic, del conjunt del grup Pavic.

Foto interior de la pastisseria El Carme, la pastisseria de Lluc Crusellas i que forma part del grup PaVic
  • Lluc Crusellas alçant el premi del World Chocolate Masters
  • Imatge central de l'elefant de xocolata del WCM
  • Lluc Crusellas al World Chocolate Masters
  • Lluc Crusellas treballant al World Chocolate Masters
  • Lluc Crusellas alçant el premi del World Chocolate Masters

El moment àlgid de la meva carrera és quan, el 2021, aconsegueixo ser el millor xocolater de l’estat espanyol guanyant el World Chocolate Masters Spain i, un any més tard, al 2022, faig realitat el meu somni: guanyar la final del WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022. Va ser INCREÏBLE!

M’agrada compaginar la vida amb l’esport, la família, els amics i la feina. Sempre que puc m’escapo a fer rutes amb bici de muntanya o de carretera, és el meu hobby, i m’encanta! De petit ja feia rutes pel meu poble, Santa Eulàlia de Riuprimer. Per a mi, el ciclisme i la pastisseria sempre han anat de la mà. Crec que l’esport m’ha aportat els valors de constància i sacrifici, i l’actitud necessària per enfrontar-me als reptes i objectius. L’esport és connectar amb la natura, i és una gran font d’inspiració. Els colors, les textures orgàniques, les olors… sempre intento agafar idees i portar-les al camp de la pastisseria.

  • Lluc Crusellas anant amb bici, una de les seves aficions
  • Lluc Crusellas anant amb bici, una de les seves aficions
  • Lluc Crusellas anant amb bici, una de les seves aficions
  • Lluc Crusellas anant amb bici, una de les seves aficions

QUAN LA MEVA
FEINA VA
MÉS ENLLÀ

Lluc Crusellas amb el premi de Millor Empresa Artesana

Eukarya i Lluc Crusellas:
Millor empresa artesana

Lluc Crusellas amb el premi de talent creatiu i l'aposta de la tòfona a la pastisseria

Reconeixement al talent creatiu i a l’aposta de la tòfona a la pastisseria

Lluc Crusellas, Millor Pastisser català 2023

Millor pastisser català 2023

Lluc Crusellas recollint el premi a la Real Academia de Gastronomia

Prix au chef patissier 2023 de la Real Academia de Gastronomia

Lluc Crusellas a la Gala de la Pastisseria 2023

“A la fita aconseguida” a la Gran Gala de la Pastisseria 2023

Lluc Crusellas, millor osonenc de l'any

Osonenc
de l’any 2022

Lluc Crusellas fent el pregó de Festa Major de Santa Eulàlia de Riuprimer

Fill predilecte Santa Eulàlia de Riuprimer

Lluc Crusellas recollint el premi 100 Jóvenes Talentos

100 jóvenes talentos de la gastronomia

Lluc Crusellas amb les cinc premis aconseguits al World Chocolate Masters

World Chocolate Master 2022

Lluc Crusellas amb el premi del World Chocolate Masters a la mà

World Chocolate
Master Spain