COMPLINT
ELS MEUS
SOMNIS

COMPLINT
ELS MEUS
SOMNIS

Afternoon Tea al Mandarin Oriental Ritz de Madrid

Exquisides combinacions de sabors i textures tant en bomboneria com en pastisseria pensades per gaudir a l’Afternoon Tea del Mandarin Oriental Ritz de Madrid. Quatre mini postres i dues edicions limitades de bombons. Una col·laboració molt dolça creada juntament amb Irene Amat, cap de pastisseria de l’hotel.

  • Lluc Crusellas al Mandarin Oriental Ritz de Madrid amb una selecció dels seus postres i bombons elaborats per gaudir a l’Afternoon Tea de l'hotel.
  • Selecció de bombons elaborats per Lluc Crusellas per gaudir a l’Afternoon Tea del Mandarin Oriental Ritz de Madrid.
  • Lluc Crusellas al Mandarin Oriental Ritz de Madrid amb una selecció dels seus postres i bombons elaborats per gaudir a l’Afternoon Tea de l'hotel.
  • Postres elaborats per Lluc Crusellas a la Fine Pastry de Sèrbia, tres dies de masterclass de rebosteria de moda, elegant i fina.
  • Postres elaborats per Lluc Crusellas a la Fine Pastry de Sèrbia, tres dies de masterclass de rebosteria de moda, elegant i fina.
  • Postres elaborats per Lluc Crusellas a la Fine Pastry de Sèrbia, tres dies de masterclass de rebosteria de moda, elegant i fina.
  • Postre elaborat per Lluc Crusellas a la Fine Pastry de Sèrbia, tres dies de masterclass de rebosteria de moda, elegant i fina.

Fine Pastry amb Lluc Crusellas a Sèrbia

Tres dies de masterclass sobre rebosteria de moda, elegant i fina, treballant amb diferents tècniques, elaboracions i decoracions de xocolata per crear un aparador realment atractiu. Infinites gràcies a tot l’equip de Chocolate Academy Belgrade i, en especial, a Remy Delette.

Taula de Xocolata
per a l’Hotel ZEL

Elaboració d’una taula de xocolata per a la inauguració de l’Hotel ZEL Costa Brava by Rafa Nadal i Meliá Resort, a Tossa de Mar. Una gran selecció de bombons, esfèrics de xocolata, músics amb fruits secs, rocs de xocolata i moltes altres delícies de xocolata en un entorn espectacular. Un plaer exquisit per a tots els paladars.

  • Lluc Crusellas X Hotel Zen
  • Imatge central de l'elefant de xocolata coronat a París
  • Imatge de detall dels bombons de xocolata amb la imatge de l'elefant
  • Lluc Crusellas acabant una peça de xocolata
  • Imatge de detall de individuals de xocolata elaborats per Lluc Crusellas a Harrods
  • Imatge del logo de Harrods, Londres
  • Imatge de detall de l'elefant de xocolata

Pop Up
a Harrods

L’elefant de xocolata, també, a Londres, als magatzems Harrods. L’exposició va anar acompanyada d’una Pop Up amb bombons, pastissos individuals i figures de xocolata, juntament, amb Elias Läderach, WCM 18, i Alistair Birt, cap de pastisseria de Harrods. 

Pastisseria al Mandarin Oriental Hotel a Barcelona

Pop Up amb postres exclusives i sofisticades al Mandarin Oriental Hotel Barcelona. Una carta de cinc postres que es poden degustaren horari de tarda (de 15 a 19 h), i es pot escollir entre un Ferrero Bombó, Xocosú, Tatin, Sacher i el Mandarin, d’elaboració exclusiva i el més especial, i que representa la imatge i els 11 pilars del Mandarin. Del 4 de març al 26 d’abril a Barcelona.

  • Detalls dels berenars de xocolata de Lluc Crusellas a l'Hotel Mandarin
  • Detalls dels berenars de xocolata de Lluc Crusellas a l'Hotel Mandarin
  • Els pastissers Josep Esturi i Lluc Crusellas a l'hotel Mandarin de Barcelona
  • Detall d'uns dels berenars de xocolata de Lluc Crusellas a l'Hotel Mandarin de Barcelona
  • Berenar del millor xocolater del mon, Lluc Crusellas a l'Hotel Mandarin de Barcelona
Bombons de xocolata blanca elaborats exclusivament pel Barcelona Open Banc Sabadell

Trofeu Conde de
Godó de Barcelona

Una edició especial de bombons de xocolata blanca, llima i vainilla pel 70è Trofeu Conde de Godó 2023 de Barcelona.

Gala benèfica FERO

Elaboració de bombons per a la gala benèfica de la Fundació FERO, pioners en la investigació oncològica, celebrada a Barcelona.

Lluc Crusellas a la gala FERO
Obra de xocolata de Lluc Crusellas al Festival Internacional Chocolate Obidos

Festival Internacional de
Chocolate de Óbidos

Quatre dies al paradís de la xocolata en una ciutat medieval com és Óbidos, a Portugal. Creació i exposició d’una peça de xocolata en homenatge a RUI NABEIRO, empresari rellevant del mercat del cafè, i showcooking de tècniques i habilitats per treballar la xocolata.

Pastry Revolution

60 creacions inèdites de Lluc Crusellas. Postres de restaurant. Masses. Pastisseria individual. Cassoletes. Pastisseria tradicional. Pastisseria estacional. Pastisseria de vitrina. Xocolata. Pastisseria de Nadal. Xocolata d´elaboració pròpia. Fleca. Amb la participació de Ricard Martínez, Eric Ortuño, Josep Maria Rodríguez, Ruth Gou, Ramon Riera, Arnau Arboix, Sènia Villalustre, Enric Monzonis, Saray Ruiz i Miquel Serrano.

  • Foto de família de la presentació de la revista Pastry Revolution de Lluc Crusellas
  • Lluc Crusellas mostrant una de les seves creacions de xocolata
  • Xocosú, el pastís de xocolata de Lluc Crusellas
Lluc Crusellas com a ponent a la desena edició de TEDxManresa

TEDxManresa

Ponent a la desena edició de TEDxManresa, un programa de conferències locals a través de les quals s’exposen idees per repensar, inspirar, millorar i canviar el món. El meu missatge: from Vic to BIG!

Màster de Xocolata
a Veneçuela

Dos dies impartint classes al Màster de Xocolata a Azú Pastelería School amb l’equip de la pastissera María F. Evans. Una experiència molt bonica compartint la passió de la xocolata a l’altra punta del món.

  • Lluc Crusellas fent un màster de xocolata a Azú Pastelería
  • Lluc Crusellas fent un màster de xocolata a Azú Pastelería
  • Lluc Crusellas acabant d'elaborar una peça de xocolata a Azú Pastelería
  • Lluc Crusellas acabant d'elaborar una peça de xocolata
  • Lluc Crusellas acabant d'elaborar una peça de xocolata a Azú Pastelería
  • Detall de Giraffe Bombon elaborat per Lluc Crusellas a l'Intersicop 2024

Giraffe Bombon, a Intersicop 2024

Seminari tècnic “Creacions xocolateres d’un campió del món” amb l’objectiu de compartir tècniques i formats xocolaters pensant en les necessitats de producció d’un establiment o un restaurant. També elaboració en directe d’algunes de les peces presentades al World Chocolate Masters.

L’elefant al Museu de la Xocolata

París, Vic, Londres i ara, Barcelona. L’elefant continua viatjant i fa parada al Museu de la Xocolata de Barcelona. Es tracta d’una rèplica de més de 100 quilos que s’ha afegit a la col·lecció permanent del museu.

Lluc Crusellas acabant la peça de l'elefant exposada al Museu de la Xocolata
  • Bombons elaborats amb motlle Riflesso, dissenyat i desenvolupat juntament amb Silikomart

Silikomart & Lluc Crusellas

RIFLESSO és el nou motlle dissenyat i desenvolupat juntament amb Silikomart. Es tracta d’un motlle elaborat amb l’innovador i excel·lent material Tritan en forma de gota pensat per a peces de bombons. Disponible a tot al món!

EUKARYA al Futbol Club Barcelona

Experiència increïble servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.
Bombons, esfèrics i rajoles de xocolata per acompanyar una nit màgica de futbol.

Lluc Crusellas servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.
  • Participació de Lluc Crusellas en el Trufforum Vic, la festa de la tòfona negra a Catalunya
  • Participació de Lluc Crusellas en el Trufforum Vic, la festa de la tòfona negra a Catalunya
  • Lluc Crusellas juntament amb el premi de talent creatiu i l'aposta de la tòfona, en el Trufforum Vic

La tòfona i el món dolç

Participació en el Trufforum, la festa de la tòfona negra a Catalunya, amb l’elaboració de les postres: escuma de xocolata negra, tòfona i cruixent de nibs de cacao, a l’espai degustació de “La Tòfona al Plat”. Un cap de setmana rodó que va acabar amb el reconeixement al talent creatiu i a l’aposta de la tòfona al món dolç. Gràcies!

Secció de pastisseria a TV3

Secció de pastisseria al programa Tot es
Mou de TV3, la cadena de televisió pública
de Catalunya. Cada quinze dies, receptes de
propostes delicioses per fer, gaudir i compartir a casa.

Lluc Crusellas a la secció de pastisseria del programa Tot Es Mou de TV3
  • Lluc Crusellas al Fòrum Gastrònomic de Galícia
  • Lluc Crusellas al Fòrum Gastronòmic Galícia 2024 impartint el taller "La excelencia del chocolate". Un taller molt especial dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata i que s'emmarca dins d'una de les fires referents en l'àmbit de la gastronomia a nivell nacional.
  • Lluc Crusellas al Fòrum Gastrònomic de Galícia

Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024

“L’Excel·lència de la Xocolata” en el Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024, un taller dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata, presentat al marc del Fòrum Dolç.

Lluc Crusellas x La Santa Market

Xocolata i pastisseria a La Santa Market, en forma de 7 creacions dolces elaborades amb caràcter i amb la xocolata com a protagonista.
52 dies increïbles portant la pastisseria a un altre nivell i acostant-la al públic de la Costa Brava. Ha estat brutal!

  • Lluc Crusellas a la La Santa Market, el mercat de tendència de la Costa Brava
  • Imatge de l'estand de Lluc Crusellas a La Santa Market
  • Jordi Roca visita l'estand de Lluc Crusellas a La Santa Market
  • Imatge frontal de l'estand de Lluc Crusellas a La Santa Market
  • Jordi Roca, Cañitas Maite, Joseba Cruz i Lluc Crusellas a la presentació de La Santa Market
  • Imatge de les 7 propostes dolces elaborades per Lluc Crusellas per a La Santa Market
  • Moment d'elaboració d'un dels postres de xocolata a l'estand de Lluc Crusellas a La Santa Market

Afternoon Tea al Mandarin Oriental Ritz de Madrid

Exquisides combinacions de sabors i textures tant en bomboneria com en pastisseria pensades per gaudir a l’Afternoon Tea del Mandarin Oriental Ritz de Madrid.Quatre mini postres i dues edicions limitades de bombons. Una col·laboració molt dolça creada juntament amb Irene Amat, cap de pastisseria de l’hotel.

  • Lluc Crusellas al Mandarin Oriental Ritz de Madrid amb una selecció dels seus postres i bombons elaborats per gaudir a l’Afternoon Tea de l'hotel.
  • Selecció de bombons elaborats per Lluc Crusellas per gaudir a l’Afternoon Tea del Mandarin Oriental Ritz de Madrid.
  • Lluc Crusellas al Mandarin Oriental Ritz de Madrid amb una selecció dels seus postres i bombons elaborats per gaudir a l’Afternoon Tea de l'hotel.

Fine Pastry amb Lluc Crusellas a Sèrbia

Tres dies de masterclass sobre rebosteria de moda, elegant i fina, treballant amb diferents tècniques, elaboracions i decoracions de xocolata per crear un aparador realment atractiu. Infinites gràcies a tot l’equip de Chocolate Academy Belgrade i, en especial, a Remy Delette.

  • Postres elaborats per Lluc Crusellas a la Fine Pastry de Sèrbia, tres dies de masterclass de rebosteria de moda, elegant i fina.
  • Postres elaborats per Lluc Crusellas a la Fine Pastry de Sèrbia, tres dies de masterclass de rebosteria de moda, elegant i fina.
  • Postres elaborats per Lluc Crusellas a la Fine Pastry de Sèrbia, tres dies de masterclass de rebosteria de moda, elegant i fina.
  • Postre elaborat per Lluc Crusellas a la Fine Pastry de Sèrbia, tres dies de masterclass de rebosteria de moda, elegant i fina.

Taula de Xocolata per a l’Hotel ZEL

Elaboració d’una taula de xocolata per a la inauguració de l’Hotel ZEL Costa Brava by Rafa Nadal i Meliá Resort, a Tossa de Mar. Una gran selecció de bombons, esfèrics de xocolata, músics amb fruits secs, rocs de xocolata i moltes altres delícies de xocolata en un entorn espectacular. Un plaer exquisit per a tots els paladars.

  • Lluc Crusellas X Hotel Zen

Pop Up
a Harrods

L’elefant de xocolata, també, a Londres, als magatzems Harrods. L’exposició va anar acompanyada d’una Pop Up amb bombons, pastissos individuals i figures de xocolata, juntament, amb Elias Läderach, WCM 18, i Alistair Birt, cap de pastisseria de Harrods. 

  • Imatge central de l'elefant de xocolata coronat a París
  • Imatge de detall dels bombons de xocolata amb la imatge de l'elefant
  • Lluc Crusellas acabant una peça de xocolata
  • Imatge de detall de individuals de xocolata elaborats per Lluc Crusellas a Harrods
  • Imatge del logo de Harrods, Londres
  • Imatge de detall de l'elefant de xocolata

Pastisseria al Mandarin Oriental Hotel a Barcelona

Pop Up amb postres exclusives i sofisticades al Mandarin Oriental Hotel Barcelona. Una carta de cinc postres que es poden degustaren horari de tarda (de 15 a 19 h), i es pot escollir entre un Ferrero Bombó, Xocosú, Tatin, Sacher i el Mandarin, d’elaboració exclusiva i el més especial, i que representa la imatge i els 11 pilars del Mandarin. Del 4 de març al 26 d’abril a Barcelona.

  • Detalls dels berenars de xocolata de Lluc Crusellas a l'Hotel Mandarin
  • Detalls dels berenars de xocolata de Lluc Crusellas a l'Hotel Mandarin
  • Els pastissers Josep Esturi i Lluc Crusellas a l'hotel Mandarin de Barcelona
  • Detall d'uns dels berenars de xocolata de Lluc Crusellas a l'Hotel Mandarin de Barcelona
  • Berenar del millor xocolater del mon, Lluc Crusellas a l'Hotel Mandarin de Barcelona

Gala FERO

Elaboració de bombons per a la gala benèfica de la Fundació FERO, pioners en la investigació oncològica, celebrada a Barcelona.

Lluc Crusellas a la gala FERO

Trofeu Conde de
Godó de Barcelona

Una edició especial de bombons de xocolata blanca, llima i vainilla pel 70è Trofeu Conde de Godó 2023 de Barcelona.

Bombons de xocolata blanca elaborats exclusivament pel Barcelona Open Banc Sabadell

Festival Internacional de
Chocolate de Óbidos

Quatre dies al paradís de la xocolata en una ciutat medieval com és Óbidos, a Portugal. Creació i exposició d’una peça de xocolata en homenatge a RUI NABEIRO, empresari rellevant del mercat del cafè, i showcooking de tècniques i habilitats per treballar la xocolata.

Obra de xocolata de Lluc Crusellas al Festival Internacional Chocolate Obidos

Pastry Revolution

60 creacions inèdites de Lluc Crusellas. Postres de restaurant. Masses. Pastisseria individual. Cassoletes. Pastisseria tradicional. Pastisseria estacional. Pastisseria de vitrina. Xocolata. Pastisseria de Nadal. Xocolata d´elaboració pròpia. Fleca. Amb la participació de Ricard Martínez, Eric Ortuño, Josep Maria Rodríguez, Ruth Gou, Ramon Riera, Arnau Arboix, Sènia Villalustre, Enric Monzonis, Saray Ruiz i Miquel Serrano.

  • Foto de família de la presentació de la revista Pastry Revolution de Lluc Crusellas
  • Lluc Crusellas mostrant una de les seves creacions de xocolata
  • Xocosú, el pastís de xocolata de Lluc Crusellas

TEDxManresa

Ponent a la desena edició de TEDxManresa, un programa de conferències locals a través de les quals s’exposen idees per repensar, inspirar, millorar i canviar el món. El meu missatge: from Vic to BIG!

Lluc Crusellas com a ponent a la desena edició de TEDxManresa

Master de Xocolata
a Veneçuela

Dos dies impartint classes al Màster de Xocolata a Azú Pastelería School amb l’equip de la pastissera María F. Evans. Una experiència molt bonica compartint la passió de la xocolata a l’altra punta del món.

  • Lluc Crusellas fent un màster de xocolata a Azú Pastelería
  • Lluc Crusellas fent un màster de xocolata a Azú Pastelería
  • Lluc Crusellas acabant d'elaborar una peça de xocolata a Azú Pastelería
  • Lluc Crusellas acabant d'elaborar una peça de xocolata
  • Lluc Crusellas acabant d'elaborar una peça de xocolata a Azú Pastelería

Giraffe Bombon, a Intersicop 2024

Seminari tècnic “Creacions xocolateres d’un campió del món” amb l’objectiu de compartir tècniques i formats xocolaters pensant en les necessitats de producció d’un establiment o un restaurant. També elaboració en directe d’algunes de les peces presentades al World Chocolate Masters.

  • Detall de Giraffe Bombon elaborat per Lluc Crusellas a l'Intersicop 2024

L’elefant al Museu de la Xocolata

París, Vic, Londres i ara, Barcelona. L’elefant continua viatjant i fa parada al Museu de la Xocolata de Barcelona. Es tracta d’una rèplica de més de 100 quilos que s’ha afegit a la col·lecció permanent del museu.

Lluc Crusellas acabant la peça de l'elefant exposada al Museu de la Xocolata

Silikomart & Lluc Crusellas

RIFLESSO és el nou motlle dissenyat i desenvolupat juntament amb Silikomart. Es tracta d’un motlle elaborat amb l’innovador i excel·lent material Tritan en forma de gota pensat per a peces de bombons. Disponible a tot al món!

Bombons elaborats amb motlle Riflesso, dissenyat i desenvolupat juntament amb Silikomart

Eukarya al Futbol Club Barcelona

Experiència increïble servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.
Bombons, esfèrics i rajoles de xocolata per acompanyar una nit màgica de futbol.

Lluc Crusellas servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.

La tòfona i el món dolç

Participació en el Trufforum, la festa de la tòfona negra a Catalunya, amb l’elaboració de les postres: escuma de xocolata negra, tòfona i cruixent de nibs de cacao, a l’espai degustació de “La Tòfona al Plat”. Un cap de setmana rodó que va acabar amb el reconeixement al talent creatiu i a l’aposta de la tòfona al món dolç. Gràcies!

  • Participació de Lluc Crusellas en el Trufforum Vic, la festa de la tòfona negra a Catalunya
  • Participació de Lluc Crusellas en el Trufforum Vic, la festa de la tòfona negra a Catalunya
  • Lluc Crusellas amb el premi de talent creatiu i l'aposta de la tòfona a la pastisseria

Secció de pastisseria a TV3

Secció de pastisseria al programa Tot es Mou de TV3, la cadena de televisió públicade Catalunya. Cada quinze dies, receptes de propostes delicioses per fer, gaudir i compartir a casa.

Lluc Crusellas a la secció de pastisseria del programa Tot Es Mou de TV3

Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024

L’Excel·lència de la Xocolata” en el Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024, un taller dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata, presentat al marc del Fòrum Dolç.

  • Lluc Crusellas al Fòrum Gastrònomic de Galícia
  • Lluc Crusellas al Fòrum Gastronòmic Galícia 2024 impartint el taller "La excelencia del chocolate". Un taller molt especial dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata i que s'emmarca dins d'una de les fires referents en l'àmbit de la gastronomia a nivell nacional.
  • Lluc Crusellas al Fòrum Gastrònomic de Galícia