COMPLINT
ELS MEUS
SOMNIS
COMPLINT
ELS MEUS
SOMNIS
Afternoon Tea al Mandarin Oriental Ritz de Madrid
Exquisides combinacions de sabors i textures tant en bomboneria com en pastisseria pensades per gaudir a l’Afternoon Tea del Mandarin Oriental Ritz de Madrid. Quatre mini postres i dues edicions limitades de bombons. Una col·laboració molt dolça creada juntament amb Irene Amat, cap de pastisseria de l’hotel.
Fine Pastry amb Lluc Crusellas a Sèrbia
Tres dies de masterclass sobre rebosteria de moda, elegant i fina, treballant amb diferents tècniques, elaboracions i decoracions de xocolata per crear un aparador realment atractiu. Infinites gràcies a tot l’equip de Chocolate Academy Belgrade i, en especial, a Remy Delette.
Taula de Xocolata
per a l’Hotel ZEL
Elaboració d’una taula de xocolata per a la inauguració de l’Hotel ZEL Costa Brava by Rafa Nadal i Meliá Resort, a Tossa de Mar. Una gran selecció de bombons, esfèrics de xocolata, músics amb fruits secs, rocs de xocolata i moltes altres delícies de xocolata en un entorn espectacular. Un plaer exquisit per a tots els paladars.
Pop Up
a Harrods
L’elefant de xocolata, també, a Londres, als magatzems Harrods. L’exposició va anar acompanyada d’una Pop Up amb bombons, pastissos individuals i figures de xocolata, juntament, amb Elias Läderach, WCM 18, i Alistair Birt, cap de pastisseria de Harrods.
Pastisseria al Mandarin Oriental Hotel a Barcelona
Pop Up amb postres exclusives i sofisticades al Mandarin Oriental Hotel Barcelona. Una carta de cinc postres que es poden degustaren horari de tarda (de 15 a 19 h), i es pot escollir entre un Ferrero Bombó, Xocosú, Tatin, Sacher i el Mandarin, d’elaboració exclusiva i el més especial, i que representa la imatge i els 11 pilars del Mandarin. Del 4 de març al 26 d’abril a Barcelona.
Trofeu Conde de
Godó de Barcelona
Una edició especial de bombons de xocolata blanca, llima i vainilla pel 70è Trofeu Conde de Godó 2023 de Barcelona.
Gala benèfica FERO
Elaboració de bombons per a la gala benèfica de la Fundació FERO, pioners en la investigació oncològica, celebrada a Barcelona.
Festival Internacional de
Chocolate de Óbidos
Quatre dies al paradís de la xocolata en una ciutat medieval com és Óbidos, a Portugal. Creació i exposició d’una peça de xocolata en homenatge a RUI NABEIRO, empresari rellevant del mercat del cafè, i showcooking de tècniques i habilitats per treballar la xocolata.
Pastry Revolution
60 creacions inèdites de Lluc Crusellas. Postres de restaurant. Masses. Pastisseria individual. Cassoletes. Pastisseria tradicional. Pastisseria estacional. Pastisseria de vitrina. Xocolata. Pastisseria de Nadal. Xocolata d´elaboració pròpia. Fleca. Amb la participació de Ricard Martínez, Eric Ortuño, Josep Maria Rodríguez, Ruth Gou, Ramon Riera, Arnau Arboix, Sènia Villalustre, Enric Monzonis, Saray Ruiz i Miquel Serrano.
TEDxManresa
Ponent a la desena edició de TEDxManresa, un programa de conferències locals a través de les quals s’exposen idees per repensar, inspirar, millorar i canviar el món. El meu missatge: from Vic to BIG!
Màster de Xocolata
a Veneçuela
Dos dies impartint classes al Màster de Xocolata a Azú Pastelería School amb l’equip de la pastissera María F. Evans. Una experiència molt bonica compartint la passió de la xocolata a l’altra punta del món.
Giraffe Bombon, a Intersicop 2024
Seminari tècnic “Creacions xocolateres d’un campió del món” amb l’objectiu de compartir tècniques i formats xocolaters pensant en les necessitats de producció d’un establiment o un restaurant. També elaboració en directe d’algunes de les peces presentades al World Chocolate Masters.
L’elefant al Museu de la Xocolata
París, Vic, Londres i ara, Barcelona. L’elefant continua viatjant i fa parada al Museu de la Xocolata de Barcelona. Es tracta d’una rèplica de més de 100 quilos que s’ha afegit a la col·lecció permanent del museu.
Silikomart & Lluc Crusellas
RIFLESSO és el nou motlle dissenyat i desenvolupat juntament amb Silikomart. Es tracta d’un motlle elaborat amb l’innovador i excel·lent material Tritan en forma de gota pensat per a peces de bombons. Disponible a tot al món!
EUKARYA al Futbol Club Barcelona
Experiència increïble servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.
Bombons, esfèrics i rajoles de xocolata per acompanyar una nit màgica de futbol.
La tòfona i el món dolç
Participació en el Trufforum, la festa de la tòfona negra a Catalunya, amb l’elaboració de les postres: escuma de xocolata negra, tòfona i cruixent de nibs de cacao, a l’espai degustació de “La Tòfona al Plat”. Un cap de setmana rodó que va acabar amb el reconeixement al talent creatiu i a l’aposta de la tòfona al món dolç. Gràcies!
Secció de pastisseria a TV3
Secció de pastisseria al programa Tot es
Mou de TV3, la cadena de televisió pública
de Catalunya. Cada quinze dies, receptes de
propostes delicioses per fer, gaudir i compartir a casa.
Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024
“L’Excel·lència de la Xocolata” en el Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024, un taller dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata, presentat al marc del Fòrum Dolç.
Lluc Crusellas x La Santa Market
Xocolata i pastisseria a La Santa Market, en forma de 7 creacions dolces elaborades amb caràcter i amb la xocolata com a protagonista.
52 dies increïbles portant la pastisseria a un altre nivell i acostant-la al públic de la Costa Brava. Ha estat brutal!
Afternoon Tea al Mandarin Oriental Ritz de Madrid
Exquisides combinacions de sabors i textures tant en bomboneria com en pastisseria pensades per gaudir a l’Afternoon Tea del Mandarin Oriental Ritz de Madrid.Quatre mini postres i dues edicions limitades de bombons. Una col·laboració molt dolça creada juntament amb Irene Amat, cap de pastisseria de l’hotel.
Fine Pastry amb Lluc Crusellas a Sèrbia
Tres dies de masterclass sobre rebosteria de moda, elegant i fina, treballant amb diferents tècniques, elaboracions i decoracions de xocolata per crear un aparador realment atractiu. Infinites gràcies a tot l’equip de Chocolate Academy Belgrade i, en especial, a Remy Delette.
Taula de Xocolata per a l’Hotel ZEL
Elaboració d’una taula de xocolata per a la inauguració de l’Hotel ZEL Costa Brava by Rafa Nadal i Meliá Resort, a Tossa de Mar. Una gran selecció de bombons, esfèrics de xocolata, músics amb fruits secs, rocs de xocolata i moltes altres delícies de xocolata en un entorn espectacular. Un plaer exquisit per a tots els paladars.
Pop Up
a Harrods
L’elefant de xocolata, també, a Londres, als magatzems Harrods. L’exposició va anar acompanyada d’una Pop Up amb bombons, pastissos individuals i figures de xocolata, juntament, amb Elias Läderach, WCM 18, i Alistair Birt, cap de pastisseria de Harrods.
Pastisseria al Mandarin Oriental Hotel a Barcelona
Pop Up amb postres exclusives i sofisticades al Mandarin Oriental Hotel Barcelona. Una carta de cinc postres que es poden degustaren horari de tarda (de 15 a 19 h), i es pot escollir entre un Ferrero Bombó, Xocosú, Tatin, Sacher i el Mandarin, d’elaboració exclusiva i el més especial, i que representa la imatge i els 11 pilars del Mandarin. Del 4 de març al 26 d’abril a Barcelona.
Gala FERO
Elaboració de bombons per a la gala benèfica de la Fundació FERO, pioners en la investigació oncològica, celebrada a Barcelona.
Trofeu Conde de
Godó de Barcelona
Una edició especial de bombons de xocolata blanca, llima i vainilla pel 70è Trofeu Conde de Godó 2023 de Barcelona.
Festival Internacional de
Chocolate de Óbidos
Quatre dies al paradís de la xocolata en una ciutat medieval com és Óbidos, a Portugal. Creació i exposició d’una peça de xocolata en homenatge a RUI NABEIRO, empresari rellevant del mercat del cafè, i showcooking de tècniques i habilitats per treballar la xocolata.
Pastry Revolution
60 creacions inèdites de Lluc Crusellas. Postres de restaurant. Masses. Pastisseria individual. Cassoletes. Pastisseria tradicional. Pastisseria estacional. Pastisseria de vitrina. Xocolata. Pastisseria de Nadal. Xocolata d´elaboració pròpia. Fleca. Amb la participació de Ricard Martínez, Eric Ortuño, Josep Maria Rodríguez, Ruth Gou, Ramon Riera, Arnau Arboix, Sènia Villalustre, Enric Monzonis, Saray Ruiz i Miquel Serrano.
TEDxManresa
Ponent a la desena edició de TEDxManresa, un programa de conferències locals a través de les quals s’exposen idees per repensar, inspirar, millorar i canviar el món. El meu missatge: from Vic to BIG!
Master de Xocolata
a Veneçuela
Dos dies impartint classes al Màster de Xocolata a Azú Pastelería School amb l’equip de la pastissera María F. Evans. Una experiència molt bonica compartint la passió de la xocolata a l’altra punta del món.
Giraffe Bombon, a Intersicop 2024
Seminari tècnic “Creacions xocolateres d’un campió del món” amb l’objectiu de compartir tècniques i formats xocolaters pensant en les necessitats de producció d’un establiment o un restaurant. També elaboració en directe d’algunes de les peces presentades al World Chocolate Masters.
L’elefant al Museu de la Xocolata
París, Vic, Londres i ara, Barcelona. L’elefant continua viatjant i fa parada al Museu de la Xocolata de Barcelona. Es tracta d’una rèplica de més de 100 quilos que s’ha afegit a la col·lecció permanent del museu.
Silikomart & Lluc Crusellas
RIFLESSO és el nou motlle dissenyat i desenvolupat juntament amb Silikomart. Es tracta d’un motlle elaborat amb l’innovador i excel·lent material Tritan en forma de gota pensat per a peces de bombons. Disponible a tot al món!
Eukarya al Futbol Club Barcelona
Experiència increïble servint la part dolça del càtering a la llotja del Futbol Club Barcelona, juntament amb Xerta Càtering.
Bombons, esfèrics i rajoles de xocolata per acompanyar una nit màgica de futbol.
La tòfona i el món dolç
Participació en el Trufforum, la festa de la tòfona negra a Catalunya, amb l’elaboració de les postres: escuma de xocolata negra, tòfona i cruixent de nibs de cacao, a l’espai degustació de “La Tòfona al Plat”. Un cap de setmana rodó que va acabar amb el reconeixement al talent creatiu i a l’aposta de la tòfona al món dolç. Gràcies!
Secció de pastisseria a TV3
Secció de pastisseria al programa Tot es Mou de TV3, la cadena de televisió públicade Catalunya. Cada quinze dies, receptes de propostes delicioses per fer, gaudir i compartir a casa.
Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024
L’Excel·lència de la Xocolata” en el Fòrum Gastronòmic de Galícia 2024, un taller dedicat a la tècnica i al sabor de la xocolata, presentat al marc del Fòrum Dolç.